Бобек Шуклев

Пронајдени се 4 резултати на тема „Бобек Шуклев“
Македонија

БАРАЛЕ ПОТКУП И СЕКСУАЛНИ УСЛУГИ: Вкупно осум години затвор за двајца универзитетски професори од Економскиот факултет

Основниот Кривичен суд Скопје денеска ги прогласи за виновни за примање и давање поткуп тројцата професори од Економскиот факултет...
Вести

Барале сексуални услуги и стотици евра од студенти за да положат: Осудени професорите од Економскиот факултет во Скопје!

Професорите на Економски факултет Бобек Шуклев, Драги Јанев и Славе Ристески денес од судот беа прогласени за виновни поради примање...