драган данаиловски

Пронајдени се 15 резултати на тема „драган данаиловски“
Вести

Д-р Даниловски прашува: Зошто со набавката на биолошката терапија наместо да опаѓа смртноста, таа се зголемува кај болните од рак?

„Ако во 2019 година е набавена биолошката терапија за болните од малигни заболувања, смртноста во 2020 и 2021* година би требало значајно...
Вести

Пановски, Данаиловски и Марковски не ја прифаќаат понудата на Сали, тројцата се едногласни: Несериозно е да се покануваат експерти преку Фејсбук

Денеска министерот за здравство, Беким Сали преку Фејсбук објава ги покани професорите Никола Пановски, Драган Данаиловски и Вело Марковски...
Вести

Сали преку социјалните мрежи ги покани Данаиловски, Пановски и Марковски да бидат дел од новата Комисија за заразни болести

Министерот за здравство Беким Сали ги повика докторите Драган Даниловски, Никола Пановски и Вело Марковски да бидат дел од новата Комисија...
Вести

Данаиловски за РТС: Прераното укинување на рестриктивните мерки доведе до зголемување на бројот на новозболени

Рестриктивните мерки беа укинати доста рано и пребрзо и затоа дојде до поратс на бројот на новозаболени, вели за РТС епидемиологот Драган...