гоб „8-ми септември“
Пронајдени се 11 резултати на тема „гоб „8-ми септември““
Вести
Во ГОБ „8-ми Септември“ пуштени три нови сали за интервентна кардиологија и радиологија
Во ГОБ „8-ми Септември“ денеска беа пуштени во употреба три нови сали за интервентна кардиологија и радиологија. Салите се опремени...
Вести
Хирурзите во ГОБ „8 Септември“ излегуваат на протест: Другите болести на пациентите не исчезнуваат поради пандемијата
Хирурзите во болницата ГОБ „8 Септември“ в понеделник ќе го искажат своето незадоволство поради проблемите со функционирањето на...
Вести
Администраторите од ГОБ „8-ми Септември“ до Филипче: Први сме во контакт со ковид пациентите, заслужуваме и ние помош
Администраторите вработени во ГОБ „8ми Септември“ – Скопје бараат од министерот за здравство Венко Филипче да бидат вклучени во четвртиот...
Македонија Вести
Инвестиција на Филипче во ГОБ „8 септември“: Барокен шатор за пациентите
Лелеци, крикови, солзи и плач – ваква траорна атмосфера не пречека пред Ковид болницата во „8 Септември“. Нервозни роднини на починати...
Вести
Единствениот неврохирург си заминал од „8-ми Септември“
Единствениот неврохирург од Градската општа болница (ГОБ) „8 Септември“, д-р Слободан Дамјановски дал отказ од болницата, а шефицата...
Вести
По драмата во ГОБ „8-ми Септември“, се огласи министерот Филипче
Министерот за здравство Венко Филипче го осуди вечерашниот напад на докторка во ГОБ „8 Септември“ од семејство на почината пациентка...
Вести
Драма во ГОБ „8-ми септември“: Сакале да го земат телото на почината од коронавирус, па извадиле пиштол
Попладнево две лица се приведени откако се обиделе да влезат во ГОБ 8-ми Септември и барале да го земат телото на нивна блиска почината...
Вести
Во ГОБ „8 Септември“ ќе се хоспитализираат пациенти со коронавирус ако имаат потреба од други интервенции
Денеска е направен план за ставање во функција и на дел од болницата „8 Септември“ за случаи што се сомнителни или се со дијгностицирана...
Вести
ЈЗУ ГОБ „8-ми Септември”: Апелираме до пациентите да даваат точни податоци
ЈЗУ ГОБ „8-ми Септември” – Скопје упати апел до граѓаните кои ја посетуваат болницата со цел добивање здравствена заштита, да даваат...
Вести
Анестезиолози нема ниту за лек: Хируршките сали се затвораат, томографите во „8-ми Септември“ се расипани, пациенти се препраќаат
Одделот за трауматологија кој пред седум месеци беше свечено отворен во присуство на голем број владини претставници не профунцкионира...
Вести
Тешко до дијагноза: Во „8-ми Септември“ не работи ниту еден компјутер
Од интерни извори, дознаваме дека и вториот компјутер во Градската болница „8-ми Септември“ не е во функција. Така да, болницата нема...