индонезија

Пронајдени се 164 резултати на тема „индонезија“
Живот и стил

НОВ ЗАКОН: Ако одите на патување во оваа земја не смеете да имате вонбрачен секс- и прељубата ќе се казнува со ЗАТВОР

Парламентот на Индонезија денеска ги усвои законските измени со кои се забранува вонбрачен секс и се воведуваат други важни измени...