инфективни одделенија

Пронајдени се 110 резултати на тема „инфективни одделенија“
Вести

Во Скопје нови 3 пациенти – состојбата на инфективните одделенија во Македонија смирувачка, еве ги деталните бројки на хоспитализирани

Во изминатите 24 часа во ковид центрите во Скопје има 3 хоспитализирани нови пациенти поради компликации од корона вирусот. Вкупно 51...
Вести

На инфективните одделенија во Македонија вкупно се лекуваат 760 пациенти – проверете колку хоспитализирани има во вашиот град

Во изминатите 24 часа во ковид центрите во болниците низ земјава е пријавено дека се лекуваат вкупно 436 пациенти позитивни и суспектни...
Вести

На инфективните одделенија низ Македонија се лекуваат вкупно 466 пациенти – проверете колку хоспитализирани има вашиот град

Во изминатите 24 часа во ковид центрите во болниците низ земјава е пријавено дека се лекуваат вкупно 466 пациенти позитивни и суспектни...