комисија за заразни болести

Пронајдени се 153 резултати на тема „комисија за заразни болести“
Вести

Комисијата за заразни болести донесе неколку препораки што се однесуваат на адаптација на системот во однос на следење на евентуални случаи на морбили

Комисијата за заразни болести донесе неколку препораки што се однесуваат на адаптација на системот во однос на следење на случаи на...
Вести

Зголемувањето на бројот на нови случаи изнесува 79.9 %: Нови мерки нема, а ова се препораките на Комисијата за заразни болести

Комисијата за заразни болести, на денешниот состанок ја разгледа актуелната епидемиолошка состојба во земјата и констатирано е дека...