коста к.

Пронајдени се 28 резултати на тема „коста к.“
Регион

Снепчет го преименуваше ОУ „Владислав Рибникар“ по масовниот убиец, училиштето означено како „туристичка атракција“

На апликацијата „Снепчет“, основното училиште „Владислав Рибникар“, каде неодамна се случи масакр, во кој беа убиени осум ученици...
Регион

Погрдни зборови и закани за убиецот Коста: Еве што е напишано пред неговиот дом и што направила клиниката каде се наоѓа тој

На вратата од станот на семејството на Коста (13), кој го извршил масакрот во ОУ „Владислав Рибникар“, бил издлабен натпис со скалпел:...
Регион

Сведоштво на докторот кој прв влегол во училницата: Не можев да и кажам на мојата пријателка дека детето и е убиено

Докторот Александар Стијачиќ од Заводот за итна медицинска помош прв по пријавувањето на масакрот влегол во основното училиште „Владислав...
Регион

Телефоните за психолошка поддршка постојано ѕвонат: Децата одбиваат да одат на училиште, некои не сакаат да проговорат

По страотниот масакр во основното училиште „Владислав Рибникар“ во кој ученикот на ова училиште, Коста К. (13) уби осум ученици и припадник...