марсеј

Пронајдени се 31 резултати на тема „марсеј“
Фудбал

Чуден договор на кој му се чудат и најголемите фудбалски ѕвезди: Ако го прави ова Балотели во Марсеј ќе добива голем бонус

Во денешно време големите фудбалери имаат најразлични клаузули во нивните договори кои им носат големи бонуси, покрај огромните плати. Клаузулата,...