ограничување

Пронајдени се 19 резултати на тема „ограничување“
Вести

Нови ограничувања за медиумите во Авганистан: Забрането е појавување на актерки, а презентерките мора да носат хиџаб

Талибанците денеска воведоа низа ограничувања за авганистанските медиуми, вклучително и забрана на телевизиски драми во кои се појавуваат...