реџеп таип ердоган

Пронајдени се 237 резултати на тема „реџеп таип ердоган“
Регион

Мицотакис и Ердоган ја потврдиле позитивната атмосфера меѓу двете земји и договориле одржување на Високиот совет за соработка

Се договоривме да продолжиме да работиме за продлабочување на позитивната клима во грчко-турските односи, која беше воспоставена во...