роаминг

Пронајдени се 20 резултати на тема „роаминг“
Вести

Францускиот телефонски оператор ФРЕЕ за своите корисници на интернет ја стави Македонија во европскиот пакет на роаминг

Францускиот телефонски оператор ФРЕЕ за своите корисници на интернет преку мобилен телефон ја стави Македонија во европскиот пакет...