Слобода превоз

Пронајдени се 15 резултати на тема „Слобода превоз“
Скопје

Конечно се јави: Наместо решение, Данела Арсовска уште повеќе го навлекува гневот кај приватните превозници и граѓаните

По блокадирте на сообраќајниците во Скопје од приватните превозници, кои си ги бараат парите, денеска се огласија од Град Скопје. Тие...
Вести

ВО ПОНЕДЕЛНИК СКОПЈЕ ЌЕ КРАХИРА – Арсовска цел ден не сака да ги прими приватните превозници, најавија уште помасовна блокада!

Како што знаете, денеска, приватните превозници се откажаа од блокирање на градот поради барањата на граѓаните, но и поради молбите...
Вести

Приватни превозници: Сакаат да нѐ исфрлат за да склучат договор со дебели провизии со приватна фирма од соседството

Сакаат да нè исклучат од јавниот превоз за да си склучат договор со приватна компанија и да си поделат дебели провизии, кажаа на денешниот...
Скопје

Средбата на „Слобода превоз“ и Град Скопје заврши без договор, Градот засега нема средства за подмирување на долговите

Нема договор помеѓу приватниот градски автобуски превозник „Слобода превоз“ и Град Скопје поради немање средства за исплата. Директорот...
Скопје

ПАК ЌЕ ИМА ГУЖВИ НА АВТОБУСКИТЕ Приватните превозници од „Слобода превоз“ ќе протестираат, си ги бараат платите

Скопјани од понеделник со нови проблеми. „Слобода превоз“ почнува со штрајк и десет линии со кои тие оперираат нема да возат по градските...