смртност

Пронајдени се 52 резултати на тема „смртност“
Вести

ВМРО-ДПМНЕ: Филипче ја рангираше Македонија на трето место по смртност во светот и избриша два града колку Македонски Брод

Бројот на починати од корона во Македонија ја надмина бројката 7 илјади. Поточно последната статистика на Министерството за здравство...
Вести

Димовски: Последниот месец дена Македонија е прва по смртност од корона во Европа, тоа е доволно за оставка на Филипче

Има разлика од оставка до оставка, овдека е прашањето дали ова морало да се случи со интеврнеција или неинтервенција, со квалитетна...
Вести

ФОТО: СДСМ ажурираше членство – Македонија со најзголемена смртност во светот последната недела, власта спрема попис

Според статистиката која ја објави бугарското министерство за здравство, Македонија во последната недела има најголем раст на смртноста...
Вести

МАКЕДОНИЈА 7-МА ВО СВЕТОТ ПО СМРТНОСТ: Короната коси сè пред себе во изминатите седум дена, додека владата не мрднува со прст!

Според последните податоци на веб страната Статиста, Македонија се наоѓа на седмото место по смртност во последните 7 денови (мерени...