свети игнат

Пронајдени се 7 резултати на тема „свети игнат“
Живот и стил

УБАВО РАЗМИСЛЕТЕ ШТО ЌЕ ПРАВИТЕ ТОЈ ДЕН: Ден по Новата година ни доаѓа значаен празник, ова никако не го правете!

На 2 јануари се празнува Свети Игњат, ден за кој се верува дека е одлучувачки за тоа што ќе ви се случува во текот на целата година. Постои...
Вести

УБАВО РАЗМИСЛЕТЕ ШТО ЌЕ ПРАВИТЕ ТОЈ ДЕН: Два дена по Новата година ни доаѓа значаен празник, ова никако не го правете!

На 2 јануари се празнува Свети Игњат, ден за кој се верува дека е одлучувачки за тоа што ќе ви се случува во текот на целата година. Постои...
Вести

Внимавајте: Во вторник е голем празник, она што ќе го правите на тој ден ќе го правите во текот на целата година!

Според народното верување од овој ден започнува да расте денот. Во народот постои верување дека она што ќе правите и ви се случува денеска,...
Вести

Внимавајте: Следната недела е голем празник, она што ќе го правите на тој ден ќе го правите во текот на целата година!

Според народното верување од овој ден започнува да расте денот. Во народот постои верување дека она што ќе правите и ви се случува денеска,...