водостој

Пронајдени се 168 резултати на тема „водостој“
Вести

И покрај зголемувањето, водостојот на Охридското Езеро е под просекот за март – еве каква е ситуацијата со останатите езера

За еден сантиметар е зголемен водостојот на Охридското Езеро, а нивоата на другите две природни езера во земјава се исти како вчера,...