воз

Пронајдени се 115 резултати на тема „воз“
Занимливости

ВИДЕО: Во еден момент ручате, во друг се поместувате да не ве удри воз! Дали би ја посетиле оваа необична улица?

Во Ханој, главниот град на Виетнам, постои тесна улица, со ресторани и продавници, а необична е по тоа што низ неа минуваат возови. Доколку...
Регион

ПОСЛЕДНА ФОТОГРАФИЈА ОД ТРЕТИОТ ВАГОН – патниците уморно доцна во ноќта чекаат да тргнат, за дел од нив тоа беше возење во смрт

Вагонот е полн, а патниците седат на своите места – фотографијата ја направил млад патник од својот мобилен телефон пред несреќата. Станува...