загадување

Пронајдени се 154 резултати на тема „загадување“
Скопје

НОВИ МЕРКИ ПОРАДИ ЗАГАДУВАЊЕТО: Град Скопје за заштита на здравјето на граѓаните воведува бесплатен јавен превоз

Согласно Законот за квалитет на амбиентниот воздух и по добиеното известување од страна на Министерството за животна средина и просторно...