вторник, 7. ноември 2023. Вести денес: 0
home Занимливости

Можете ли да ги забележите 8-те разлики за 12 секунди на овие две илустрации?

Можете ли да ги забележите 8-те разлики за 12 секунди на овие две илустрации?

Вистинска есенска криенка

Пред вас е вистинска есенска криенка, во согласност со теренската работа која е во полн ек. Па уште и ако имате изразена моќ на набљудување, тогаш оваа илустрација на фарма е вистинската работа за вас.

Пред вас се две, навидум, идентични слики. Меѓутоа, како што обично се случува со криенките, ако погледнете малку подобро, ќе видите дека не е баш така.

Авторот на оваа криенка нацртал осум разлики помеѓу првата и втората слика, а вашата задача е да ги пронајдете.

Сегашниот рекорд е 12 секунди, а вие обидете се да го надминете.

Подгответе ги стоперките и фатете се за работа!

Дали успеавте да ги пронајдете сите осум разлики?

Ако вашиот одговор е „не“ и се откажувате, погледнете го решението подолу.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.