недела, 17. декември 2023. Вести денес: 0
home Занимливости

Најдете го ирвасот со црвен нос: Моменталниот рекорд е 30 секунди

Најдете го ирвасот со црвен нос: Моменталниот рекорд е 30 секунди

Обидете се да го соборите.

Последниве неколку дена се е во знак на празниците, вклучувајќи ја и криенката што ви ја подготвивме денес. Веруваме дека сите се сеќавате на цртаниот филм „Рудолф – Ирвасот со црвениот нос“, бидејќи беше симбол на новогодишните и божиќните празници.

Како што сугерира името, Рудолф има црвен нос, но авторот на ова криенка решил да ги обои носовите на ирвасите на илустрацијата во различни бои.

Така ќе забележите ирваси со зелени, виолетови, сини и портокалови носови. Сепак, само еден има црвен, а вашата задача е да го пронајдете.

Според авторот на криенка, моменталниот рекорд е 30 секунди, а вие обидете се да го надминете.

Добро погледнете го носот на секој ирвас, но бидете брзи!

Дали успеавте да го најдете?

Ако не, погледнете добро во долниот десен агол на илустрацијата.

Дали го забележавте сега? Ако одговорот сè уште е „не“, тогаш погледнете го решението подолу.