експлозија

Пронајдени се 372 резултати на тема „експлозија“
Македонија

Американските разузнавачки агенции веруваат дека експлозијата во болницата била предизвикана од палестинска ракета која се распаднала по дефект на моторот, велат официјални лица

Американските шпионски агенции веруваат дека експлозијата во болница во Газа пред една недела била предизвикана од палестинска ракета...