град скопје

Пронајдени се 995 резултати на тема „град скопје“
Скопје

Славески: Арсовска бега од советнички прашања, две недели не дала одговор кој термин и одговора за закажување на седницата

Претседателот на Советот на Град Скопје, Трајко Славески на денешната седница на советот на крајот од седница по исцрпениот дневен...
Скопје

По цела година: Арсовска конечно се одважи да одговори на барањето на Костовски за изградба на фекална канализација во Бел камен и Кучевачка бара

Во август минатата година, градоначалникот на општина Бутел, Дарко Костовски, испрати барање до Град Скопје за изградба на фекална канализација...
Скопје

Советот на град Скопје донесе заклучоци со кои бара одговорност за сите кои учествувале во креирањето на состојбите во ЈП „Комунална хигиена“

Советниците на град Скопје на седмата вонредна седница ги донесоа заклучоците по единствената точка на дневен ред за актуелната состојба...
Вести

Ѓорѓиевски: Арсовска не си ги знае надлежностите – испраќа инспектори од Град Скопје да казнуваат во „Дрисла“ која е надвор од границите Градот Скопје

Градоначалникот на Кисела Вода, Орце Ѓорѓиевски на денешната прес конференција зборувајќи за казната од 90.000 евра за исфрлање на отпадот...
Скопје

Ангелова: Град Скопје е во целосна нефункционалност и наместо реализација на проекти секојдневно гледаме скандали

Градот Скопје е во целосна нефункционалност и наместо реализација на оние проекти којшто беа ветено во програмата ние гледаме секојдневно...