игор кралевски

Пронајдени се 4 резултати на тема „игор кралевски“
Вести

Кралевски: По моја иницијатива вработените во ЈП Градски паркинг ќе добијат 10% зголемување на платите почнувајќи со септемвриската плата

Претседателот на Управниот одбор на ЈП Градски паркинг Скопје Игор Кралевски заедно со членовите на одборот донесоа одлука за пропорционално...
Останати спортови

Кралевски: МОК како институција и спортот во целина заслужува многу поквалитетни кандидати, Македонија и спортот едноставно заслужуваат повеќе

Против двајцата кандидати има претставка до Антикорупциска, а до едниот дури и кривична пријава до Основното јавно обвинителство. Република...