ковид-центри

Пронајдени се 112 резултати на тема „ковид-центри“
Скопје

Еден нов хоспитализиран во ковид центрите во Скопје – ова е вкупната бројка на пациенти кои се лекуваат во главниот град

Во изминатите 24 часа во ковид центрите во Скопје има хоспитализирано еден нов пациент поради компликации од корона вирусот. Вкупно...
Вести

Во Скопје нови 3 пациенти – состојбата на инфективните одделенија во Македонија смирувачка, еве ги деталните бројки на хоспитализирани

Во изминатите 24 часа во ковид центрите во Скопје има 3 хоспитализирани нови пациенти поради компликации од корона вирусот. Вкупно 51...
Скопје

Во Скопје вкупно се лекуваат 58 лица позитивни на коронавирусот – еве каква е состојбата на инфективните одделенија во главниот град

Во изминатите 24 часа во ковид центрите во Скопје нема хоспитализирани нови пациенти поради компликации од корона вирусот. Вкупно 58...
Вести

Во ковид центрите во Скопје за 24 часа се хоспитализирани 9 пациенти, вкупно се лекуваaт 74 сомнителни и потврдени за Ковид-19

Во изминатите 24 часа во ковид центрите во Скопје се хоспитализирани 9 нови пациенти поради компликации од корона вирусот. Вкупно 74 лица...
Вести

Во ковид центрите во Скопје за 24 часа се хоспитализирани 4 пациенти- вкупно се лекуваaт 75 болни сомнителни и потврдени за Ковид 19

Во изминатите 24 часа во ковид центрите во Скопје се хоспитализирани 4 нови пациенти поради компликации од корона вирусот. Вкупно 75 лица...