лекување

Пронајдени се 189 резултати на тема „лекување“
Македонија

ВИДЕО: Долгот од над 14.000 евра за лекувањето на Есма уште стои, Симеон вели ќе го плати ако Реџепови се откажат од наследството

И по пет години од смртта на Есма Реџепова Теодосиевска, долгот за лекување во болницата со износ од над 14.000 евра сè уште не е подмирен...
Скопје

Еден нов хоспитализиран во ковид центрите во Скопје – ова е вкупната бројка на пациенти кои се лекуваат во главниот град

Во изминатите 24 часа во ковид центрите во Скопје има хоспитализирано еден нов пациент поради компликации од корона вирусот. Вкупно...
Вести

Во Скопје нови 3 пациенти – состојбата на инфективните одделенија во Македонија смирувачка, еве ги деталните бројки на хоспитализирани

Во изминатите 24 часа во ковид центрите во Скопје има 3 хоспитализирани нови пациенти поради компликации од корона вирусот. Вкупно 51...
Скопје

Во Скопје вкупно се лекуваат 58 лица позитивни на коронавирусот – еве каква е состојбата на инфективните одделенија во главниот град

Во изминатите 24 часа во ковид центрите во Скопје нема хоспитализирани нови пациенти поради компликации од корона вирусот. Вкупно 58...