македонија пат

Пронајдени се 15 резултати на тема „македонија пат“
Вести

Самка Ибраимовски најави оставка од функцијата заменик-директор на „Македонија пат“, не биле исполнети ветувањата кон ПЦЕР

Претседателот на Партијата за целосна еманципација на Ромите (ПЦЕР), Самка Ибраимовски денеска најави оставка од функцијата заменик-директор...
Вести

Имињата на „Македонијапат“ и „Македонски пошти“ заминаа во историјата- еве ги новите имиња кои не смее да го содржат зборот Македонија!

Со промената на името, владата ги задолжи и сите институции да извршат промена на досегашните имињата соодветна замена која ќе го содржи...