охридско езеро

Пронајдени се 180 резултати на тема „охридско езеро“
Вести

КРАЈ НА ДРАМАТА: Полицијата го пронајде и го врати чамецот со двајцата малолетници кој неконтролирано се оддалечил од брегот на Охридското Езеро

Припадници на полицијата и членови на веслачкиот клуб „Црн Дрим“ Струга го пронајдоа чамецот со малолетници кој неконтролирано се...