општина кочани

Пронајдени се 28 резултати на тема „општина кочани“
Општини

Невладината „Двојна надеж“ и градоначалникот на Кочани одржаа работилница за превентивни протоколи на зависност од марихуана и дрога кај младите

Во организација на невладината организација „Двојна надеж“, а во присуство на градоначалникот на Општина Кочани Љупчо Папазов, како...
Општини

Папазов: Организиравме координативен состанок за поплавите во истокот, затоа што изостана поддршката од централната власт

Денес општина Кочани и јас како градоначалник имавме можност да организираме еден иницијативен координативен состанок со градоначалниците...
Општини

Мицкоски: Од понеделник нè чека многу работа, да ја извадиме Македонија и да го извадиме Кочани од политичко мочуриште во кое денеска се наоѓа

Ние зборуваме за проекти, за нова иднина, а од понеделник нè чека многу работа, да ја извадиме Македонија и да го извадиме Кочани од политичко...
Општини

Папазов: Ќе формираме постојан економски совет од проверени професионалци на волонтерска основа со цел развој на локалната економија

Сакам да ве потсетам дека изостана вистинската и неопходна помош на државно и локално ниво на најпогодените дејности од бизнис секторот,...
Општини

Папазов: Кочанчани ја казнија власта и јасно се изразија за промени, приклучете се сите на промените да создадеме нова иднина за Кочани

Дозволете ми да изразам благодарност за големата поддршка и довербата што ми ја укажавте во првиот круг на локалните избори. Го поздравувам...