папа Франциск

Пронајдени се 175 резултати на тема „папа Франциск“
Вести

Џафери на Аудиенцијата кај Папата Франциск: Нашите две земји имаат нераскинливи историски врски преку важните личности од заедничкото минато

На Аудиенцијата кај Папата Франциск, му ја честитав 10-годишнината од Понтификатот и му посакав долг живот, добро здравје и успешно извршување...