режим

Пронајдени се 25 резултати на тема „режим“
Вести

Арсовска: Живееме во режим – луѓе од власта кои пет години немаа лош збор за мене сега секојдневно ме напаѓаат и се закануваат

Има недоверба на граѓаните во институциите и таа недоверба е оправдана. Реформите коишто се ветуваа, она што се зборуваше како празни...
Вести

Стоилковски: Режимот со закани ги турка сите загрозени групи во ризик за политички процес попис, кој што не е ургентен и може да се одложи!

Режимот со закани ги турка сите загрозени групи во ризик за политички процес попис, кој што не е ургентен и може да се одложи!, пишува...