самит

Пронајдени се 95 резултати на тема „самит“
Технологија Комерцијални објави

“AI Tech Summit”- Прв меѓународен високо-технолошки самит за вештачка интелигенција во Скопје

За прв пат во Скопје, од 29-ти до 30-ти септември 2023 година во салата на Националната Опера и Балет, ќе се одржи водечки меѓународен високо-технолошки...
Вести

Заврши Самитот Македонија 2025 – градење на партнерства и соработка во насока на градење на просперитетни економии

Трансформација на компаниите во дигиталната ера, управување со перформансите и повторен развој, градење на флексибилни бизниси, вештачка...