тероризам

Пронајдени се 71 резултати на тема „тероризам“
Вести

Ковачки: Единствена работа со која се фали власта е НАТО, а се уште ја немаат прилагодено стратегијата и легислативата за борба против тероризмот

Во делот на легислативата, точно е дека ние има стратегија за борба против тероризмот и за насилен екстремизам, меѓутоа нашата стратегија...