упоз

Пронајдени се 30 резултати на тема „упоз“
Вести

К-15 ќе добијат 27.000 административни работници – еве каде се вработени тие на кои им следува регрес за годишен одмор

Информацијата за регресот за годишен одмор на администрацијата предизвика негодувања во јавноста и остра рекација од опозицијата. Претседателот...
Вести

Синдикатот на УПОЗ најавува бојкот на работата во понеделник, се противи на покачување на платата на судиите за 35%

Синдикатот на УПОЗ најавува бојкот на работењето на судовите во понеделник, доколку Судскиот буџетски совет веднаш не ја отповика вчерашната...
Вести

Административците реагираат по изјавите на Заев за нивна непродуктивност: Зошто вработени со 25 години искуство се помлади референти, а новопримени стануваат директори и министри?

Синдикатот на работниците од управата, правосудните органи и здруженијата на граѓани (УПОЗ) реагира на изјавите на премиерот Зоран...