васко ковачевски

Пронајдени се 29 резултати на тема „васко ковачевски“
Вести

Скандал по скандал, битолчани разочарани: Васко Ковачевски мисли дека РЕК Битола му е даден во наследство од татко му

Васко Ковачевски мисли дека РЕК Битола му е даден во наследство од татко му, па има право да брка, да прераспределува од едно работно...