вторник, 7. ноември 2023. Вести денес: 0
home Занимливости

Изгледа лесно, но ги збунува сите: Ќе погодите ли колку триаголници има на овој лист?

Изгледа лесно, но ги збунува сите: Ќе погодите ли колку триаголници има на овој лист?

На почеток изгледа лесно и едоставно за броење, но потоа станува се потешко.

Оваа загатка целосно ги опкружи социјалните мрежи, а сите се трудат да погодат колку всушност има триаголници на сликата.

Одговорите се различни, а не треба да се заборави дека освен оние големите, треба за да избројат и оние помалите.

Пробајте да одговорите сами, а одговорот ви го пренесуваме ние, подолу.