вторник, 7. ноември 2023. Вести денес: 0
home Занимливости

Што прават жените кога се сами?

Што прават жените кога се сами?

Сите се опуштаме кога сме сами дома и правите работи што инаку не би ги правеле пред други луѓе. Работите стануваат многу поинтересни кога сме потполно голи и кога истражуваме што се може нашето тело и како изгледа од различни агли. Базфид го срочи сево ова во листа.

 • Ја проучуваат големината на вагината и се прашуваат дали е нормална.
 • Проверуваат дали им се ѕирка конецот од тампонот.
 • Со мало огледало го посматраат внатрешниот и надворешниот изглед на вагината.
 • Глумат стриптизета и се посматраат во огледало за да видат колку добро можат да го изведат нивниот танц.
 • Лежат на под и ги шират нозете за да видат дали можат да направат шпага лежечки.
 • Ги стискаат градите за да видат колку им е добро деколтето.
 • Ги пуштаат да висат за да видат колку се обесиле од лани.
 • Проверуваат дали имаат влакненца под папокот.
 • ГО дуваат стомакот за да видат како би изгледале трудни.
 • Користат вибратор.
 • Користат нешто како вибратор што инаку не е наменето за тоа.
 • Седат на под и размислуваат за животот.
 • Проверуваат каква им е бикини-зоната.
 • Со часови лежат во кревет и го истражуваат Фејсбук профилот на бившиот.
 • Сликаат грди селфија.
 • Додека седат, посматраат колку сало имаат на стомакот.
 • Скубат влакненца од прстите на нозете