понеделник, 6. ноември 2023. Вести денес: 0
home Живот и стил

Биле пред умирање, а денес се среќни миленици: Фотографии од кучиња пред и по посвојувањето

Биле пред умирање, а денес се среќни миленици: Фотографии од кучиња пред и по посвојувањето

За луѓето, посвојувањето куче е голема одговорност, но за животните од засолништата може да биде разликата меѓу живот и смрт.

Токму поради ова, луѓето што посвоиле куче решиле да ја споделат неверојатната трансформација на нивните најдобри пријатели и да му покажат на светот дека навистина вреди да им се даде шанса на нив.

Фотографиите “ПРЕД“ ќе ве растажат, но оние “ПОТОА“ ќе ви ги згреат срцата.