сабота, 2. декември 2023. Вести денес: 0
home Вести

Ивор Мицковски: Ќе доаѓал живот?! Одете легнете си

Ивор Мицковски: Ќе доаѓал живот?! Одете легнете си

Ќе доаѓал живот?! Одете легнете си, секој ден се отвара нова дупка за зградетина некоја. Да ви живее семката засекогаш тука, злостори, напиша некогашниот висок член на СДСМ, Ивор Мицковски на својот Фејсбук профил.

Поранешниот шеф на Центарот за комуникации на СДСМ на својот профил напиша:

Град на урбана мафија и мафијашко наместо урбано планирање.
Град без пристап до градежен факултет.
Град без воздух и со себични луѓе без каква било колективна свест.
Уништени се сите маала, секоја населба, нема живо дрво, шумата е упропастена.
Ќе доаѓал живот?! Одете легнете си, секој ден се отвара нова дупка за зградетина некоја. Да ви живее семката засекогаш тука, злостори.

Најнови вести