четврток, 30. ноември 2023. Вести денес: 0
home Вести

Поради одрон целосно во прекин сообраќајот на патот Кочани – М.Каменица

Поради одрон целосно во прекин сообраќајот на патот Кочани – М.Каменица
илустрација

ЈП Македонија Пат информира дека сообраќајот на патниот правец А3 Кочани – М.Каменица, на делницата од Истибања до брана Калиманци, кај м.в. Ајдучки Камен, е целосно во прекин поради одрон.

За лесните патнички возила сообраќајот се пренасочува преку регионалниот патен правец Р2345 Кочани – Виница – Бигла – Делчево.

Тешките товарни возила и автобуси се пренасочуваат преку регионалниот патен правец Р1304 Кочани – Виница – Берово – Делчево.

Најнови вести