четврток, 30. ноември 2023. Вести денес: 0
home Општини

На овој пат кон Дебар возете МНОГУ ВНИМАТЕЛНО, има одрони на патот! (ФОТО)

На овој пат кон Дебар возете МНОГУ ВНИМАТЕЛНО, има одрони на патот! (ФОТО)

Кај местото Жировница кон Дебар денес е опасно за возење.

Возачите мора да возат многу внимателно бидејќи има одрони на патот.

Читател на КУРИР кој ни ги испрати овие фотографии вели дека нема никакво предупредување за ваквата ризична состојба на патот.