четврток, 9. ноември 2023. Вести денес: 0
home Општини

Поскапување на водата за велешани

Поскапување на водата за велешани

Велешани ќе пијат поскапа вода. На советот на Општина Велес беше поднесена точка на која предмет е поскапување на водата по итна постапка поднесена од градоначалникот Аце Коцевски, кој на истата точка не присуствуваше. Точката ја бранеше овластено лице од општинската администрација.

Во дописот што овластеното лице го доставил до советот стои дека градоналникот се оградува од секаква одлука донесена на советот, која оди на штета на граѓаните.