петок, 1. декември 2023. Вести денес: 0
home Скопје

Без струја утре дел од Центар, Карпош и Студеничани

Без струја утре ќе останат корисниците на дел од Центар, Карпош и Студеничани.
Без струја утре дел од Центар, Карпош и Студеничани

Заради изведување технички зафати утре без електрична енергија ќе останат дел од потрошувачите во Центар, Карпош и Студеничани.

Во периодот од 11:00 до 15:00 часот, без електрична енергија ќе останат дел од корисниците од улиците „Мајаковски“ од бр. 63 до бр. 39,  и ул. „Црвена вода“ од бр, 23 до бр.43 во општина Центар, од 09:00 до 13:00 часот, корисниците од дел од ул. „Ловќенска“ во општина Карпош и од 09:00 до 13:00 часоткорисниците од  дел од село Батинци улиците со број: 1, 6, и 7 во општина Студеничани.