вторник, 2. јануари 2024. Вести денес: 0
home Скопје

Делови од неколку скопски општини утре без струја

Делови од неколку скопски општини утре без струја

Од ЕВН Македонија АД известуваат дека на ден 09.06.2022 година поради планирани техннички зафати во дистрибутивниот систем за електрична енергија , без електрична енергија ќе останат:

– од 08:00 до 12:00 часот дел од ул.козара, зграда на ул.Васил Ѓоргов спроти домот за деца без Родители 11 ти Октомври, зграда на ул.Васил Ѓоргов бр.23. (општина Центар)

-од 08:45-14:00 часот дел од с.Буковиќ, Ласкарци и с.Паничари, Раовиќ, Семениште, Чајлане и Арнакија. (општина Сарај)

-од 09:00 до 12:00 часот ул.Франклин Рузвелт бр.55. (општина Карпош)

-од 09:00-12:30 ул. Хо Ши Мин (на потег од објект со бр. 371Б до објект со бр. 403. (општина Бутел)