среда, 8. ноември 2023. Вести денес: 0
home Скопје

Делови од општините Карпош и Ѓорче Петров денес без струја

Делови од општините Карпош и Ѓорче Петров денес без струја

Од „ЕВН Македонија“ АД е добиено известување , дека на ден денес (понеделник) се планирани следните технички зафати во електро-системот на Градот Скопје и без електрична енергија ќе останат:

• во периодот од 09:00-10:00 часот корисниците од Бул.Партизански Одреди бр.165. (општина Ѓ.Петров)

• во периодот од 09:00-14:00 часот корисниците од ул.Руѓер Бошковиќ згр.бр.7 и бр.8, ул.Бранислав Нушиќ гр.бр.4 и 7, индивидуалните објекти бр.2, 4 и 7. (општина Карпош)