вторник, 7. ноември 2023. Вести денес: 0
home Скопје

ФОТО: Внимателно кај Стоковна куќа „Мост”- ова е сликата вчера

ФОТО: Внимателно кај Стоковна куќа „Мост”- ова е сликата вчера

На Ѕидот на сообраќајниот срам се појавија фотографии од вчера вечерта од булеварот Гоце Делчев каде висат огромни мразулци.

Внимателно кај Стоковна куќа Мост и денеска.