среда, 8. ноември 2023. Вести денес: 0
home Скопје

Реконструкција на детските реквизити во Градски парк

Реконструкција на детските реквизити во Градски парк

Екипите на ЈП „Паркови и зеленило“ започнаа со реконструкција на детските реквизити поставени во Градскиот парк спроти оградата на Зоолошката градина.

Дрвените реквизити, лизгалки и лулашки, кои беа оштетени ќе се поправаат со  замена на искршените делови со нови, ќе се бојадисаат и ќе се монтираат нови метални држачи.