вторник, 2. јануари 2024. Вести денес: 0
home Скопје

Шилегов сече дрва во општина Аеродром

Шилегов сече дрва во општина Аеродром

Масовна сеча на дрва се случува во општина Аеродром.

Спроти хотелот „Хилтон“ во скопски Аеродром, поради проширување на булеварот, дадена е наредба за сечење на дрвата.

Општина Аеродром во зимските периоди е општина со најголема загаденост, а оваа сеча на дрвјата ке допринесе за дополнителна загаденост.