понеделник, 6. ноември 2023. Вести денес: 0
home ТВ и Филм

Со долга коса и брада: Братот на Нихан е непрепознатлив во реалноста (ФОТО)

Со долга коса и брада: Братот на Нихан е непрепознатлив во реалноста (ФОТО)

Братот близнак на Нихан од хит серијата Карасевда, Озан кој е лудо вљубен во Зејнеп во приватноста изгледа многу различно.

Тој има пуштено брада и долга коса и многу делува различно од што сме ние навикнати да го гледаме. Во прилог погледнете фотографии од Бариш Алпакут.

Vermin

A post shared by Barış Alpaykut (@alpaykutbaris) on

In No Kamae

A post shared by Barış Alpaykut (@alpaykutbaris) on

Lölö

A post shared by Barış Alpaykut (@alpaykutbaris) on

⚔️

A post shared by Barış Alpaykut (@alpaykutbaris) on

?

A post shared by Barış Alpaykut (@alpaykutbaris) on

Vee sakalsızlık

A post shared by Barış Alpaykut (@alpaykutbaris) on

Lyon Botanik Bahçesi

A post shared by Barış Alpaykut (@alpaykutbaris) on

Bu antrenmanda da Muay Thai oldum. #Camadan

A post shared by Barış Alpaykut (@alpaykutbaris) on