автобуси

Пронајдени се 114 резултати на тема „автобуси“
Скопје

ДОКОЛКУ СО АВТОБУС ОДИТЕ НА МАТКА ЗА ГОЛЕМА БОГОДИЦА ОВА МОРА ДА ГО ЗНАЕТЕ – еве како ќе се сообраќаат автобусите за време на неработниот ден!

Ве информираме дека во пресрет на верскиот празник Успение на Пресвета Богородица (Голема Богородица), во недела (27.08.2023 год) на линијата...