детска евровизија

Пронајдени се 17 резултати на тема „детска евровизија“
Музика

ОФИЦИЈАЛНО ВИДЕО: Ова се песната и спотот со кои децата од „Дајте музика“ ќе ја претставуваат Македонија на Детска Евровизија

Како што е веќе познато, децата од мегапопуларната детска серија „Дајте Музика“ се избрани од МРТ да ја претставуваат Македонија на...