горазд росоклија

Пронајдени се 10 резултати на тема „горазд росоклија“
Вести

Росоклија: Ќе спиеме со главите закопани во песок или ќе се разбудиме и сопствената судбина ќе ја земеме во свои раце?

Професорот Горазд Росоклија на својот Фејсбук профил објави „Кратка историја на македонското време“. Ќе спиеме со главите закопани...